Vremuri din urma. Sat din Indonezia, inundat de un râu roşu ca sângele.

Să fie acestea semnele din urmă?  Să nu uităm că Nilul s-a prefăcut la fel in cele zece placi din Egipt.

Sat din Indonezia, inundat de un râu roşu ca sângele. S-a întâmplat în localitatea Jenggot, după ce o fabrică de ţesături din apropiere a fost afectată de inundaţii, evenimentul provocând frenezie în media sociale, relatează Reuters, conform Agerpres.

Mii de utilizatori de Twitter au distribuit fotografii şi înregistrări video realizate în satul situat în sudul oraşul Pekalongan din provincia Central Java.

Utilizator de Twitter pe nume Ayah E Arek-Arek, dând ca exemplu eventualitatea apariţiei unor “povestiri fabricate pentru a răspândi teama despre semne că este sfârşitul lumii, ploaie cu sânge şi altele”.

Pekalongan este un oraş cunoscut pentru fabricarea ţesăturilor printr-o metodă tradiţională indoneziană (batik), ce implică ceara utilizată pentru a oferi rezistenţă materialelor decorate cu modele şi desene cu ajutorul culorilor naturale.

 

Fenomenul este unul obişnuit în zonă. O apă în nuanţă verde aprins a inundat un alt sat, situat la nord de Pekalongan, în timpul unei alte inundaţii, luna trecută.

Directorul agenţiei pentru situaţii de urgenţă din Pekalongan, Dimas Arga Yudha, a confirmat că fotografiile vehiculate sunt reale.

“Potopul roşu se datorează colorantului batik, care a fost luat de inundaţie” sunt specialisti in mediu.

Ce zpune Biblia?

„Domnul a zis lui Moise: „Spune lui Aaron: ‘Ia-ţi toiagul şi întinde-ţi mâna peste apele egiptenilor, peste râurile lor, peste pâraiele lor, peste iazurile lor şi peste toate bălţile lor. Ele se vor preface în sânge şi va fi sânge în toată ţara Egiptului, atât în vasele de lemn, cât şi în vasele de piatră.

Moise şi Aaron au făcut cum le poruncise Domnul. Aaron a ridicat toiagul şi a lovit apele râului sub ochii lui Faraon şi sub ochii slujitorilor lui, şi toate apele râului s-au prefăcut în sânge.” – Exodul 7:20″ – Exodul 7:19

Dar voi ce parere aveti? Sa fie acestea semne ale venirii Domnului Iisus? Stim ca scria in dfanta carte ca semne vor fi in zilele din urmă!