VIDEO! Ar putea fi implantat un cip in organism prin intermediul vaccinului? Ce spune fizicianul Cristian Presura

Cei care cred în teoriile conspirației și antivacciniștii au tot vehiculat, de la începutul pandemiei, ipoteza că vaccinul anti-COVID ar putea veni la pachet cu un cip implantat în organism. Mai precis, acești oameni susțin că în serul care este introdus în organism se află un cip sau o antenă 5G, cipul cu tot cu baterie, cu tot cu tranzistori, cu tot ce conține el, Fizicianul Cristian Presura a explicat la Digi24.

Fizicianul Cristian Presura explica de ce nu pot fi implantate cipuri prin vaccinul anti-COVID. Pandemia n-a venit singura, a venit cu o sumedenie de teorii ale conspiratiei, care au si reusit sa-i scoata in strada pe adepti in mai multe tari, in Germania, in Italia, in Croatia si la noi. Una dintre teoriile cu priza la publicul conspirationist este cipul introdus prin vaccinul anti-COVID.

Tot mai multi adepti ai teoriei conspiratiei au tot vehiculat, de la inceputul pandemiei, ipoteza ca vaccinul anti-COVID ar putea veni la pachet cu un cip implantat in organism. Astfel, acesti oameni sustin ca in serul care este introdus in organism se afla un cip sau o antena 5G, cipul cu tot cu baterie, cu tot cu tranzistori, cu tot ce contine el.

Cum ar putea sa incapa si un cip, si o antena, si circuitele, si bateria in cei 0,3-0,5 ml de ser care sunt introdusi in corp in momentul vaccinarii si, mai mult, cum sa nu fie vizibili cu ochiul liber? Si de ce sa faci asta? Adeptii teoriei sustin ca scopul ar fi de a ne citi gandurile si de a ne controla.

Fizicianul Cristian Presura a explicat la Digi24 de ce nu este posibil acest lucru, in primul rand din punct de vedere tehnologic.

” La ora actuala exista cipuri care intra prin acul de seringa. Cipurile au nevoie de baterie sau antene mari. Antena nu intra prin acul de seringa.

Și de ce să faci asta? Adepții teoriei susțin că scopul ar fi de a ne citi gândurile și de a ne controla. Fizicianul Cristian Presură a explicat la Digi24 de ce nu este posibil acest lucru, în primul rând din punct de vedere tehnologic.

Urmariti acest videoclip