Un medic a fost surprins în timp ce lua în brațe un bătrân infectat cu coronavirus. Imaginea a ajuns virală

Un medic îmbrăcat în echipament de protecție, care privește în gol în timp ce ține în brațe un bărbat epuizat din cauza bolii de coronavirus, a ajuns virală pe rețelele de socializare.

‌Imaginea care a devenit virală

Povestea unui medic care ține în brațe un bătrân bolnav de coronavirus a ajuns virală pe rețelele de socializare.

Povestea medicului a fost dezvăluită abia acum. Medicul pe nume Joseph Varon este șeful echipei medicale de la Centrul United Memorial din Houston, Texas.

Imaginea în care îl ține în brațe pe bătrânul bolnav de coronavirus a fost surprinsă chiar de Ziua Recunoștinței. Medicul era obișnuit cu prezența presei și nu a observat că este fotografiat.

Momentul emoționant a fost surprins de Go Nakamura, de la agenția Getty Images.

Medicul era îmbrăcat într-un combinezon albastru, cu mănuși și vizieră și privea în gol în timp ce îl ținea în brațe pe bărbatul epuizat de boală.

„Fotograful mă însoțea și tocmai intram în unitatea COVID pe care o am în grijă, când am observat că pacientul în

vârstă coborâse din pat și încerca, plângând, să iasă din salon”, a povestit medicul Joseph Varon, citat de știri.tvr.ro.

„M-am apropiat și l-am întrebat de ce plânge. ‘Vreau să ajung la soția mea’, a răspuns. Așa că mi-am pus mâinile în jurul lui și l-am îmbrățișat. Chiar nu știam că sunt fotografiat în acel moment„, a povestit medicul.

Citesti  si Anunțul făcut de Klaus Iohannis! Se redeschid de la sfârșitul săptămânii. Bucurie imensă pentru români

Citeste continuarea