Ți-l amintești pe fiul adoptiv al lui Gigi Becali? Ce s-a ales de Marian Ursea

Ți-l amintești pe fiul adoptiv al lui Gigi Becali? Povestea lui Marian Ursea a impresionat o țară întreagă în 2012. Copilul de 12 ani din Breaza, județul Buzău, era crescut de bunică după ce mama l-a abandonat,

iar tatăl lui și-a luat viața. Gigi Becali i-a sărit în ajutor și Marian i-a devenit copil de suflet.

Povestea lui tristă de viață l-a făcut pe Marian să-și pună speranța în Dumnezeu, astfel că era nelipsit de la biserică, unde cânta la strană. Preotul Lilian Stănescu l-a avut mulți ani sub tutelă. Povestea micului stareț a ajuns și la urechile lui Gigi Becali, care a făcut un gest impresionant pentru el.

Ți-l amintești pe fiul adoptiv al lui Gigi Becali?

Aflând că stă într-u bordei cu bunica, latifundiarul din Pipera le-a cumpărat o casă frumoasă și i-a dăruit o sumă importantă de bani. Mai mult, Gigi Becali a angajat o localnică să aibă grijă de bunica lui.

„De acum, eu sunt tatăl tău, şi n-o să-ţi lipsească nimic!”, îi promitea Gigi Becali atunci când l-a întâlnit pe Ursea, după ce i-a cumpărat casa cu 17.000 de euro, potrivit Adevărul.

Ce s-a ales de Marian Ursea după ce Becali i-a dăruit o casă

Timpul a trecut, iar Marian a profitat de ajutorul primit de la Gigi Becali. A ajuns la un liceu și a urmat Palatului Copiilor, secţia canto popular. Încet, încet, cu ajutor, Marian, ajuns acum la vârsta de 20 de ani, și-a conturat deja o cariera în muzica populară.
În prima piesă compusă de el vorbesște despre ajutorul primit de la Gigi Becali, semn că nu va uita niciodată că latifundiarul din Pipera i-a întins o mână de ajutor când îi era mai greu.

”A venit din depărtare / Om cu bani şi suflet mare / Becali mi-a dăruit / O casă şi-s fericit / Doar un gând greu mă apasă / Că azi sunt singur la masă / Şi iar mă uit către cer / Un singur lucru-ţi mai cer”, este strofa despre capitolul din viaţă care i-a schimbat soarta”, spun versurile piesei.

Copilul de suflet al lui Gigi Becali a lansat câteva piese și a participat la mai multe emisiuni tv, scrie stiriromania.