Sunt sigur ca nu il recunosti ? Acum e un celebru bucatar in Romania

Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din showbiz. Juratul de la Chefi la cuţite, face ce face şi le suceşte minţiile tutror femeilor.

Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din showbiz. Juratul de la Chefi la cuţite, face ce face şi le suceşte minţiile tutror femeilor.

Fie că au sau nu un soţ acasă, multe concurente ale emisiunii la care este jurat, şi-au declarat în nenumărate rânduri simpatia pentru Scărlătescu. Şi parcă numărul lor a crescut considerabil de

când Scărlătescu a dat jos mai bine de 30 de kilograme. Cu o altă înfăţişare, dar şi cu mai multă energie şi chef de viaţă, Cătălin reuşeşte să facă ceea ce îi place, să aibă grija de afaceri, dar mai ales să se distreze.

Şi dacă acum este un mare cuceritor, cu un trup tras parcă prin inel, staţi să vedeţi cum arăta celebrul Scărlătescu pe când era doar un copil.

Se pare că frumuseţea şi şarmul sunt trăsături de familie, căci pe vino încoace, Cătălin l-a avut de când se ştie.

Anii au trecut, lucrurile s-au schimbat, iar Cătălin a ajuns ceea ce şi-a dorit, însă îşi aduce aminte cu drag de perioada copilăriei.

Juratul de la Chefi la cuţite spune cu nostalgie că nu poate uita senzaţia pe care o avea atunci când primea o portocală. Lucru care se întâmpla extrem de rar.

“Pe vremea cand eram eu copil se purtau merele si covrigii, daca aparea si o portocala era “wow”, dezmat culinar”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Cât despre pasiunea pentru mâncare, dar mai ales pentru dulce, Scărlătescu se pare că o are încă de avea doar câţiva anişori. Marele chef îşi aduce aminte şi încă pofteşte la desertul făcut de bunica, dar şi de vecina căruia mereu îi fura bucatele.

“Îmi aduc aminte de tortul meu de la 2 ani, atunci am mâncat pentru prima oară ciocolată. Îmi plăcea mult, iar părinţii nu ne dădeau voie să mâncăm aşa ceva. Nici atunci nu am avut ciocolata de la părinţi sau prieteni, ci am furat-o, scrie spynews.ro