“Să vină mama Claudia!”

Azi am avut botez, iar la sfârșit a venit un tânăr crescut mai mult la casa de copii decât acasă din cauza problemelor din familie, iar acest tânăr mi-a spus:

“Toni, botează-mă și pe mine!” Dar nu a intrat în apă până nu a venit îngrijitoarea de la casa de copii pentru a o lua în brațe și pentru a-i mulțumi, cea pe care o consideră mama lui de la Dumnezeu.

Mama Claudia, cum îi spunem noi, nu a fost căsătorită niciodată, nu a născut niciodată, dar este mamă pentru zeci de copii, îi îmbracă pe mulți din salariul ei, le cumpără cărți și învață împreună cu ei pentru a-i ajuta să-și termine liceul și să ajungă și la o facultate.

De atâtea ori m-a rugat să facem “jumate jumate” ca să mai ajutăm câte un copil. De multe ori mă sună cu lacrimi în ochi să-mi zică care copil mai are nevoie de rugăciune sau de vizită la spital.

Acesta este iubirea necondiționată. Mama Claudia iubește suflete care par uitate și abandonate în lumea aceasta, prin această femeie Dumnezeu arată că niciun orfan nu este uitat, că el are un astfel se înger în fiecare casă de copii, în viața fiecărui orfan.

Fii o mama Claudia, caută să iubești necondiționat, caută să iubești suflete care par uitate, astfel ți se vor potrivi și ție cuvintele acestea: “Atunci, cei neprihăniţi Îi vor răspunde: ‘Doamne, când Te-am văzut noi flămând şi Ţi-am dat să mănânci sau fiindu-Ţi sete şi Ţi-am dat de ai băut?

Când Te-am văzut noi străin şi Te-am primit sau gol şi Te-am îmbrăcat? Când Te-am văzut noi bolnav sau în temniţă şi am venit pe la Tine? Drept răspuns, Împăratul le va zice: ‘Adevărat vă spun că, ori de câte ori* aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie Mi le-aţi făcut (Matei 25:37-40).”

Cu prețuire,
Toni Berbece