Rudele îi săpaseră deja mormântul, iar apoi au aflat ceva ce I-A CUTREMURAT! Ce s-a ÎNTÂMPLAT cu FEMEIA după ce AVIONUL în care era S-A PRĂBUȘIT:

În august 1981 soții Larisa și Vladimir Savițki se întorceau acasă după luna lor de miere. Ei s-au căsătorit primăvara, însă au hotărât să-și petreacă luna de miere vara, deoarece Larisa era studentă și nu vroia să-și întrerupă studiile.

Tinerii căsătoriți au decolat din aeroportul Komsomolsk-pe-Amur spre localitatea natală Blagoveshchensk. Ei aveau locurile în secțiunea din spate a avionului, unde au dormit liniștiți în timpul zborului…

Deodată Larisa s-a trezit din cauza unei lovituri îngrozitoare. La înălțimea de 5200 de metri avionul lor s-a ciocnit de un bombardier militar Tu-16! Avionul de pasageri a suferit ruperea aripilor și secționarea părții superioare a fuselajului…

„Pretutindeni se auzeau țipete. Mi-am întors privirea spre soțul meu și am văzut că el era deja mort — a decedat din cauza fragmentelor care l-au lovit. Mi-am luat rămas bun de la el și am început să mă pregătesc de moarte” — își amintește Larisa.

„În timp ce cădeam, deodată am văzut în fața ochilor momente din filmul american „Se mai întâmplă și minuni” (Miracles Still Happen), pe care-l văzusem recent la cinematograf. Eroina principală a filmului nimerise într-o catastrofă aeriană și, ghemuindu-se în scaun, cădea spre junglă. Urmând exemplul ei, m-am mutat pe scaunul de lângă hublou ca să pot vedea ce distanță este până la pământ și m-am agățat de el cu toată forța.”

Larisa și-a recăpătat cunoștința peste câteva ore de la cădere. Ea era unica supraviețuitoare din cei 38 de pasageri.

„Când am deschis ochii, l-am văzut pe soțul meu, care se afla la câțiva metri depărtare de mine. El parcă vroia să mă vadă și astfel să-și ia rămas-bun de la mine” — relatează Larisa.