Rețetă de copănele rumenite la cuptor

Astăz vă prezentăm rețeta de copănele rumenite la cuptor. Este ușor de preparat si gustoasă!

Pentru a pregăti minim două porți avem nevoie de următoarele ingrediente (2 porții)

  • 220 grame de conopidă proaspătă
  • doi cartofi dulci potriviți, nici prea mari nici prea mici
  • doi cartofi normali
  • 1 dovlecel verde
  • 4/5 copănele de pui
  • pătrunjel proaspăt o legătură
  • ulei
  • sare
  • piper

Metoda de a prepara
1.Fierbem copănelele aproximativ 15 minute în apă cu sare. După care le scoatem într-o tavă, apoi se adaugă cartofii normali și acei cartofii dulci curățați și tăiați în cuburi. Se presară sare și piper și se freacă/amestecă cu pătrunjel tocat. Se stropesc cu puțin ulei de masiline și se coc 50/60 minute la foc normal.

2. Conopida și dovlecelul tăiat rondele, se fierb si ele timp 19/12 minute în apă cu sare.

3. După care se servesc copănelele cu garnitură de legume.

Simplu și sănătos. Vădorim să aveți poftă bună!