Petrică Mîțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani. Îndrăgitul interpret era internat în stare gravă la spital

Petrică Mîțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani. Îndrăgitul interpret era internat în stare gravă la spital, scrie fanatik.

“Vai de capul meu, nu mai pot! Plâng de nu mai am voce! Am vorbit curând cu el, venea la toate evenimentele din familia mea. Venea de la Craiova și zice: ‘Pentru Lenuța mea sa nu vin eu?’ Astăzi am fost sărbătorită de Radio Iași și trebuia sa intre și el, dar în emisiune am aflat că mi-a transmis prin mesaj gândurile lui. La final am întrebat de ce nu a intrat el să îmi transmită.

Atunci am aflat că e în spital, face recuperare și nu se simte prea bine.

Petrică Mîțu Stoian este internat la terapie intensivă, la spitalul din Reșița. Artistului i s-a făcut rău în această dimineață și a chemat salvarea.

Cântărețul de muzică populară a fost infectat cu Covid-19, iar acum făcea un tratament post-Covid la o clinică privată, pentru că încă avea probleme de sănătate.

S-a încercat transferul la spitalul din Craiova, dar pentru că nu este niciun loc disponibil acesta a rămas la spitalul din Reșița.

Petrică Mîțu Stoian este în stare gravă la spital. Interpretul făcea tratament post Covid-19

Cunoscutul interpret de muzică populară a fost internat la terapie intensivă, fiind intubat, iar medicii susțin că starea sa este gravă. Se pare că Petrică Mîțu Stoian a chemat salvarea după ce a observat urme de sânge în momentul în care tușea.

A fost dus de urgență la spitalul din Reșița. S-a încercat transferul acestuia la spitalul din Craiova, dar nu s-a găsit niciun loc.

Petrică Mîțu Stoian făcea un tratament post-Covid la o clinică privată.

“Starea de sănătate nu este foarte bună. S-a făcut solicitare la ambulantă pentru tuse cu sânge. Domnul are o fibrilație axială cronică cu un ritm rapid și este pe anticoagulant. Din nu știu ce motive dozajul cu anticoagulante nu s-a făcut cum trebuie și este supradozat.

Este post-COVID. Are o bronhopneumonie post COVID și cu stare septică. În momentul de față este la ATI”, a spus Cosmin Librimir, director medical SJU Reșița, pentru Antena 3.