Pe patul de moarte, i-a spus soţului ultima sa dorinţă. El a început să plângă: „Nu pot face asta”

Clare Mauremootoo a fost diagnosticata cu o boala neuro motorie incurabila care ataca nervii cerebrali si pe cei din coloana vertebrala.

Femeia si-a rugat sotul cu care era casatorita de 11 ani sa isi vada de viata lui si sa cunoasca o femeie cu care sa se recasatoreasca. Ea l-a mai rugat pe John ca cei doi baieti ai cuplului au nevoie si de o figura materna,

asa ca nu trebuie sa ezite si sa se mai gandeasca la ea. Familia si-a petrecut ultimele luni amuzandu-se pe seama intamplarilor din trecut si Clare chiar i-a aranjat intalniri cu femei.

Barbatul a marturisit insa ca nu era pregatit sa iasa cu cineva, insa sotia lui tinea neaparat asta. In februarie 2007, sotia lui a murit. La scurt timp, si-a gasit o noua iubita cu care, in 2012, s-a casatorit respectand dorinta sotiei sale.

Această poveste tristă are un adevar mare in ea…trebuie sa ne aduce aminte ca venim pe rand si plecam pe sarite de aici, spunea cineva.

Asa ca, bucura-te de ziua de azi, rade, fii vesel, fii fericit cu ce ai fie mult sau putin si in final multumeste lui Dumnezeu ca poti citi aceste rannduri si ca esti in viata!

Doamne ajuta!