Pe patul de moarte aceasta batrana si-a chemat copiii si le-a spus sa deschida o lada veche din pivnita.

Pe patul de moarte aceasta batrana si-a chemat copiii si le-a spus sa deschida o lada veche din pivnita. Cand au vazut ce era in ea au avut un soc! E cutremurator ce le-a ascuns aceasta femeie toata viata ei

Cazul de mai jos a socat comunitatea unui oras din Statele Unite prin duritatea lui.

Totul a inceput dupa ce Geraldine Kelley, aflata pe patul de moarte, si-a chemat copiii langa ea pentru a le face o ultima marturisire.

Dupa ce i-a pregatit psihic pentru ceea ce avea sa urmeze, batrana le-a spus ca tatal lor nu a murit intr-un accident de masina, asa cum stiau ei, ci ca a fost ucis chiar de catre ea.

Geraldine a recunoscut ca l-a impuscat in cap deoarece nu mai suporta bataile pe care le-a primit de la acesta timp de ani de zile. Partea mai socanta abia acum urmeaza.

Femeia le-a spus copiilor sa mearga in pivnita si sa caute o lada frigorifica veche; acolo depozitase trupul lui in tot acest timp. Dupa ce a facut aceasta marturisire, batrana si-a dat duhul.

Socati de cele aflate, tinerii au sunat imediat la politie si au povestit totul. O ancheta a fost deschisa in acest caz.

Cert este ca intr-un fel sau altul aceasta batrana si-a marturisit fapta, ea sperand sa scape de vina…de acea e bine sa traim in pace cu sotul sau sotia si sa ne respectam…iar cand avem nervi si ne certam unul din soti sa taca.

Asa cum spunea un preot, ca mereu venea la el o enoriasa si se plangea ca sotul o bate, o da afara din casa de cate ori ajunge acasa. Atunci preotul i-a recomandat si i-a dat o sticla cu apa sfintita si de cate ori venea sotul acasa si incepea sa se lege de ea, preotul i-a spus sa ia o gura de apa sifinta si sa o tina in gura pana ii trece nervi sotului. Asa a si facut decate ori venea sotul acasa si in felul acesta urmatoarea dumnica la biserica s-a dus la preot si i-a spus: Parinte, parinte!Functioneaza!

Sotul nu m-a batut, nu m-a certat si e totul bine…Preotul intelept i-a recomnadat sa continue tratamentul ca sa fie fericita, ea si copilasii si inclusiv sotul.

Concluzia: un om nu se poate certa singur!