O fetiță de 5 ani a căzut de la etajul șase și a supraviețuit datorită că vecinii s-au rugat

O fetiță de cinci ani a căzut de la etajul șase al unei clădiri și a fost lăsată inconștientă, ea s-a trezit surprinzător în mijlocul rugăciunilor vecinilor, supraviețuind astfel impactului puternic și căzând peste o motocicltetă.

Fata, Ana Júlia, a căzut de la o înălțime de 18 metri dintr-o clădire din districtul Jacaraípe, municipiul Serra, în regiunea metropolitană Gran Vitória, Brazilia. Minora a rămas cu piciorul rupt și răni pe brațe. Ea a fost dusă de pompieri la Spitalul de Copii și a fost operată.

Directorul clădirii a spus că fata a căzut peste o motocicletă aflate în parcare care i-a atenuat căderea și apoi pe căzut pe pământ. Fereastra nu avea plase de siguranță sau grati.

Potrivit tatălui fetei, care era acasă, ea se juca pe patul care este lângă fereastră, cu câteva momente înainte de a cădea.

Un vecin al familiei, care a acordat primul ajutor, a spus că mai mulți oameni, care lucreau în zona de sănătate, au ajutat la salvare. Potrivit lor, au văzut că fata s-a trezit după cădere și „a fost un miracol” .

Într-un interviu pentru TV Gazeta, Vanessa a spus că era acasă cu soțul și fiica ei când au auzit un zgomot puternic în afara clădirii.

„Fiica mea a auzit un zgomot puternic și a spus că părea că a căzut cineva. Când ne-am uitat, fata era pe pământ. Soțul meu și cu mine am coborât scările și am văzut-o pe fata inconștientă.. Am pus-o pe o cearșaf pentru a aștepta pompierii „, a spus ea.

Văzând că pompierii nu au sosit încă și văzând fata inconștientă, temându-se de cel este mai rău, Vanessa și alți vecini au început să se roage la Dumnezeu, și în acel moment  fata s-a trezit strigând-o pe mama ei.

„Era inconștientă. Eu și vecinii am început să ne rugăm și a fost un miracol de la Dumnezeu. A avut zile. A început să se miște dintr-un loc în altul și a început să plângă.”

După care au ajuns pompierii si salvarea totul a fost bine. Fetita a fost imobilizată și apoi trimisă de urgență la spital unde a fost salvată.

Ce este uimitor că în acea ziuă cineva si-a parcat motocicleta chiar sub geam, unde avea să cadă fetita. Și mai uimitor este acești vecini care au făcut un lucru foarte important, adică s-au rugat si au chemat numele lui Dumnezeu și Dumnezeu a avut milă.

O marturie ce trebuie împărtășită cu cei dragi! Doamne ajută!