Mesaj cu subînțeles transmis de Pepe: ”De orgoliu simt că mor/ Ai vrut altă iubire și ai plecat lăsând în urmă tristă amintire”

Pepe și Raluca Pastramă și-au spus ”pa-pa!” după opt ani de căsnicie. Recent,

într-un live pe platforma Youtube, artistul ar fi transmis un mesaj cu subînțeles pentru fosta parteneră.

Artistul Pepe și Raluca Pastramă au luat-o pe căi separate, însă recent admiratorii cântărețului au avut parte de o ”surpriză”

în timpul unui live pe Youtube. Pepe a interpretat piesa ”Aș vrea să te iert”, mărturisind că a scris-o în urmă cu 14 ani, dar parcă ar fi fost scrisă ieri.

”De orgoliu simt că mor/ Ai vrut altă iubire și ai plecat lăsând în urmă tristă amintire/ Durerea m-a cuprins, iubire m-a trădat și mă declar învins, știindu-mă înșelat/

Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat/ Dar fierbe tot sângele în mine, când știu că iubești alt bărbat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/

Aș vrea să te iert că ai plecat”, sunt câteva dintre versurile scrise de Pepe, arată Cancan.

Oana Roman îi ia partea lui Pepe în scandalul momentului

Oana Roman a făcut mărturisiri la TV, ieri, la Antena Stars, despre divorțul-șoc al sfârșitului de an: care ar fi adevărul din spatele ”bătăii” și ce spune despre căsniciile artistului Pepe.

Fiica fostului prim-ministrul a declarat că Raluca Pastramă și-ar fi înscenat agresiunile, după ce o altă persoană i-ar fi sugerat să facă acest lucru.

”Nu-mi dau seama dacă în seara aia, într-un moment de disperare, s-a dus să facă chestia asta sau cineva i-a sugerat. Rezultatul a fost unul prost. Și pentru el și pentru ea.

Pepe nu avea de unde să știe de plecarea ei la munte, pentru că nu mai locuiau împreună. Eu cred că, cumva, toți în viața asta avem și ducem o cruce. Cred că asta e crucea lui”, a declarat Oana Roman.