Medic „perfect sănătos” din Miami, în vârstă de 56 de ani, a murit la 16 zile după ce a primit vaccinul Pfizer

Medic „perfect sănătos” din Miami, în vârstă de 56 de ani, a murit la 16 zile după ce a primit vaccinul Pfizer

Medic decedat la 16 zile după ce s-a vaccinat anti-Covid. Îndrăgitul obstetrician din Miami, Gregory Michael, în vârstă de 56 de ani, a murit în urma unei reacții la vaccinul Pfizer Covid-19, conform DailyMail.com potrivit Romania TV.

Soția îndurerată a cunoscutului medic din Florida a povestit pentru DailyMail.com cum soțul ei „perfect sănătos” a murit din cauza unei tulburări misterioase a sângelui – la doar câteva zile după ce a primit vaccinul Pfizer Covid-19.

Heidi Neckelmann spune că obstetricianul Gregory Michael, în vârstă de 56 de ani – „cel mai bun prieten” și partenerul său de 28 de ani – era activ, sănătos și nu avea condiții preexistente înainte de a primi vaccinul pe 18 decembrie.

Cu toate acestea, el a murit din cauza unui accident vascular cerebral duminică dimineață, după ce a dezvoltat brusc o boală autoimună rară care determină corpul să-și distrugă propriile trombocite, micile fragmente care ajută sângele să se coaguleze.

Heidi, în vârstă de 58 de ani, crede că revoluționarul vaccin Pfizer-BioNtech ar fi putut fi cumva declanșatorul.

„În mintea mea, moartea lui este legată 100% de vaccin. Nu există altă explicație”, a declarat ea pentru DailyMail.com, abia stăpânindu-și lacrimile.

Avea o sănătate foarte bună. Nu fuma, bea din când în când alcool, doar social. Facea sport, am avut caiace, era pescar de ape profunde.

„L-au testat pentru tot ce îți poți imagina după aceea, chiar și pentru cancer, și n-a avut absolut nimic în neregulă în el.”

Pfizer a declarat miercuri la DailyMail.com că erau la curent de moartea „extrem de neobișnuită” a doctorului Michael și că va investiga în continuare.

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt a avertizat: „Nu credem în acest moment că există vreo legătură directă cu vaccinul.”

„Toate rezultatele sângelui au revenit normale, cu excepția trombocitelor care au revenit la zero”, a spus Heidi despre medic.

‘La început au crezut că trebuie să fie o greșeală. Așa că au făcut din nou testul și de data aceasta au renumărat manual care ar trebui să fie mai precis. De data aceasta a arătat doar o trombocită.

‘Se simțea 100% bine, era normal, energic, fericit. Dar medicii au spus că nu puteți merge acasă, este extrem de periculos, puteți suferi o hemoragie cerebrală și puteți muri.

………………………………………

O soluție la ITP este extirparea splinei, dar Heidi spune că nu a fost un candidat, deoarece sângele său nu se putea coagula, ceea ce face operația prea periculoasă.