Klaus Iohannis s-a vaccinat public anti-Covid în urmă cu câteva momente.

„Tocmai m-am vaccinat. E o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, e eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu procedurile de restricție, ne vor scoate din pandemie. Vă mulțumesc și vă doresc tuturor multă sănătate!”, a spus președintele după vaccinare, scrie Romania TV.

Știre inițială. În aproximativ două ore, românii vor putea urmări imaginile cu Klaus Iohannis în direct pe RomâniaTv sau româniatv.net. Șeful statului a spus că vrea să se imunizeze public pentru a dovedi că serul e sigur și eficient și că nu există motive de

„Vineri, 15 ianuarie, începe a doua etapă, în care e prevăzută vaccinarea, de exemplu, a personalului din învățământ, persoanelor peste 65 de ani, a persoanelor cu comorbidități, a celor peste 65 de ani și a personalului numit esențial, de exemplu Administrația Prezidențială, Guvernului așa mai departe. Pentru a marca debutul, eu mă voi vaccina public vineri, pe 15 ianuarie”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

De asemenea, premierul Florin Cîțu, a anunțat că se va vaccina anti-Covid-19 sâmbătă, pe 16 ianuarie.

Iată imaginile cu președintele Iohannis:

 

https://www.facebook.com/guv.ro/videos/426002418478293