Gigi Becali spune ca are cel mai bun tratament anti-Covid: ”Se gaseste doar la mine” Tags: covid gigi becali

Gigi Becali se implica in pandemia produsa de noul coronavirus. Recent, patronul FCSB a spus ca are cel mai bun tratament contra COVID. Omul de afaceri spune ca acest tratament a ajutat multi sportivi sa se recupereze.

Latifundiarul din Pipera a mentionat ca tratamentele pe care le are la clinica sa privata le-a folosit pentru a-si trata familia, prietenii si cunoscutii care s-au infectat cu SARS-CoV-2.

”Eu am doctori la clinica mea pe care i-am adus de afara, studiau in strainatate. Sunt romani si le dau 4000-5000 pe luna. Ei mi-au spus despre aceste tratamente pentru ca se faceau studii pe afara.

Cel mai bun este ivermectina. Se gaseste doar la mine, acum in Romania. E din Ucraina, dar nu il aduc eu. Il cumpar aici. Eu am ivermectina ser. Ivermectina pastila e slaba.

Este si ieftina, cum ai vindeca un om cu 10 lei. Cand a existat pe piata din Romania s-a luat imediat, la inceput. Acum nu mai exista. Am doar eu. Ei vor sa consume lumea Remdesivir pe care au dat zeci de milioane si nu e bun pentru COVID. Ivermectina este cel mai bun tratament, pe langa arbidol”, a declarat Gigi Becali pentru ziare.com.

Patronul FCSB spune ca autoritatile ii pun piedici

Gigi Becali spune ca nu primeste aprobare pentru a aduce in tara zeci de mii de flacoane de arbidol.

”Am 40-50.000 de flacoane in vama si nu-mi dau voie sa intre in Romania, nu am primit aprobare scrisa de la Ministerul Sanatatii. Am vorbit cu un lant de farmacii sa-l bagam fara adaos, ca sa poata si omul de rand sa cumpere aceste pastile.

Mai ales, pentru cei care se trateaza acasa. Arbidol am putea face si in tara, ca e simplu, dar e ieftin. Am putea face pentru toata Europa. Nu-mi dau voie. Ce am in vama ar ajuta la 10 000 de oameni. Daca nu-mi da voie sa-l aduc in farmacie, o sa le donez spitalelor. Am vrut sa cumpar toata productia din Rusia”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa citata mai sus, scrie Fabricatiromania.