Familia Pepe şi Raluca Pastramă, primul semn de împăcare. Decizie neaşteptată luată la tribunal

Pepe și Raluca Pastramă au ajuns din nou la tribunal, de data aceasta pentru a discuta despre partajul bunurilor comune. Pepe a avut parte de o decizie surprinzătoare din partea soției sale!

Raluca Pastramă și-a retras plângerea împotriva lui Pepe în legătură cu anularea hotărârii AGA de la firma care administrează grădinița unde fiica lui Nelu Pastramă este directoare. Concret,

cei doi soți disputau niște bunuri evaluate la sute de mii de euro, scrie Fanatik.

Astfel, procesul declanşat de Raluca Pastramă pentru grădinița privată „Rosa Maria” din sectorul 2 din București a fost închis. Judecătorii i-au dat câștig de cauză lui Pepe, după ce soţia sa i-a deschis proces în urmă

cu puțin timp. Raluca Pastramă a luat această decizie după ce a auzit că Pepe ar dori să o elimine din firmă. În cele din urmă, și-a retras acțiunea din instanță, semn că cei doi au ajuns la o înțelegere.

„Ia act de renunțarea reclamantei la judecata cererii. Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin grefa instanței”, se arată în hotărârea instanței.

„Am spus că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate, suntem bine.

E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos”, a declarat Pepe.

Din păcate cel mai mult de suferit au copilașii, ei cresc cu traume din cauza părinților. Plus și ei ca soț și soție au de suferit…fiecare trebuei să mai lase de la el si acest lucru este valabil in toate relatiile.