Domnul Gigi Becali a plâns chiar în seara de Crăciun la TV: „Sunt momente când îmi dau lacrimile!”

Se pare că și cei mai tari oameni plâng și nu e deloc rău să te mai descarci…asta înseamnă că ești om..

Gigi Becali a plâns în seara de Crăciun la TV când a povestit câteva întâmplări din copilărie şi a vorbit despre oamenii nevoiaşi pe care îi ajută.

Gigi Becali nu a mai rezistat emoțiilor în seara de Crăciun. L-a luat plânsul când a povestit un episod emoționant din copilărie. Patronul FCSB a povestit că tatăl său obişnuia să bătea ciobanii pe care îi avea în subordine, iar el îi lua în brațe după ce calvarul lor se încheia.

„Mi-aduc aminte că aveam patru – cinci ciobani. Se mai îmbătau, tata îi mai bătea cu biciul, cutare. Și eu îi luam în brațe. Eu deduc acum că aveam dragostea!

M-am născut cu dragostea de mic. Sunt momente când plâng. S-a împuținat dragostea și vin dracii și fac pandemie și virusuri”, a povestit Gigi Becali în lacrimi la Romania TV.

Becali a spus că de vină sunt oamenii care s-au îndepărtat de Dumnezeu.

„Toate se vor adăuga ție, dacă mergem la Biserică și la Dumnezeu. Dacă noi îl ignorăm, ne interesează să mergem la cluburi, să bem, atunci nici Dumnezeu nu ține cu noi”, a spus Gigi Becali în timp ce plângea, în cadrul unui interviu la România TV.