Doctor Adina Alberts: ,,Vaccinurile… care utilizează tehnologia ARN mesager, sunt cu mare risc”

De data aceasta mesajul vine de un medic roman. Mai jos redam complet parerea personala care cred ca nu este de ignorat:

,,Dr. Gregory Michael MD, ginecolog în vârstă de 56 de ani din Miami, a decedat din cauza unei reacții imunitare neașteptate după vaccinarea anti Covid 19, cu vaccinul de la Pfizer. Era un partizan și un mare promotor al vaccinării. La 3 zile după ce a primit prima doză, a observat o purpură trombocitopenică (pe piele) cu apariția a multiple vase sparte și vânătăi.

S-a prezentat imediat la Urgență unde analizele au reliefat un nivel ZERO al trombocitelor, trombocite care în mod normal sunt de ordinul sutelor de mii (150 000-450 000). Trombocitele sunt celule care există în sânge și care au rol în coagularea acestuia.

Cu cât nivelul lor este mai redus cu atât riscul de sângerare este mai mare. În ciuda tuturor eforturilor medicilor de pretutindeni de a-l salva, nicio încercare de creștere a nivelului trombocitar nu a dat rezultate, astfel că la aproximativ 2 săptămâni de la vaccinare, Dr Gregory Michael s-a stins din viață datorită unu șoc hemoragic.
Soția îndurerată povestește pe facebook această întâmplare, ne roagă să facem cunoscută povestea lor tragică, lumea științifică, și nu numai, să caute răspunsuri și soluții astfel încât moartea soțului ei să nu fi fost în zadar. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
*

Se pare că totuși „metoda mirabolantă”, așa după cum s-a exprimat un mare comunicator pe teme medicale, prin care au fost obținute, precum și felul în care acționează vaccinurile anti Covid 19 cu ARN mesager, sunt prea puțin investigate pentru a putea fi declarate sigure pentru populație.
*

Vă amintiți că acum 3 zile vă spuneam că nu mi se pare “safe” acest vaccin datorită modului de acțiune. Vaccinurile de la Pfizer și de la Moderna care utilizează tehnologia ARN mesager, sunt cu mare risc după opinia mea! Sistemul nostru imunitar este mult prea delicat, este compus din foarte multe “reglaje fine” microscopice, și are încă multe necunoscute.
Și tot atunci vă spuneam că eu voi aștepta pentru părinții mei în vârstă de 84 de ani, vaccinul de la Astra-Zeneca!
#SanatateaTAPrioritateaMea”

Ce decizie veti lua?

https://www.facebook.com/153410991395492/posts/3623567857713104/?d=n