Diana Șoșoacă, atac la Florin Cîțu în ziua moțiunii: ”Dacă sunteți Superman, eu sunt Xena, prințesa războinică”

În ziua dezbaterii moțiunii de cenzură a PSD contra Guvernului Cîțu, senatoarea Diana Șoșoacă a avut un mesaj dur pentru premierul Florin Cîțu, proaspăt demis de Parlament, scrie fanatik.ro

În stilul său caracteristic, senatoarea independentă Diana Șoșoacă a răbufnit în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură contra Executivului.

După ce a luat cuvântul, fosta membră AUR a avut un mesaj direct și ironic pentru premierul demis Florin Cîțu. Senatoarea a spus că ea este Xena, prințesa războinică.

Diana Șoșoacă, mesaj către Florin Cîțu la dezbaterea moțiunii: ”Dacă sunteţi Superman, eu sunt Xena, prinţesa războinică”

Schimb dur de replici și ironii în timpul dezbaterilor la moțiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului condus până marți de Florin Cîțu.

După săgețile dintre PNL și PSD, PSD și USR, USR și AUR, la tribuna Parlamentului a luat cuvântul extrem de vocala Diana Șoșoacă.

Aceasta nu a ratat ocazia de a-l ataca pe Florin Cîțu, cel aflat, în acel moment, la câteva minute distanță de votul demiterii. Senatoarea a ironizat titulatura recentă a liderului PNL, de ”Superman”.