Criptomoneda “PI” – Criptomoneda Viitorului Câștigată GRATUIT!

Da, ai citit bine si bine ai venit pe acestă pagină despre criptomoneda Pi Network (PI).

Ce este Criptomoneda PI?

Pi este o monedă digitală și are, de asemenea, o aplicație mobilă care îți permite să accesezi și să îți înmulțești (momentan) numărul de criptomonede PI și servește ca portofel pentru a găzdui activele tale digitale. Partea interesanta este că, momentan invitațiile sunt gratuite, acestea fiind oprite la un moment dat pentru a crește puterea și valoarea criptomonedei, exact cum s-a întâmplat cu BiTCoin (BTC).

PI este cea mai revoluționară criptomonedă de până acum deoarece este prima monedă digitală care se poate instala pe telefonul mobilnu consumă memorie RAMnici procesor și nici nu îți consumă bateria. Aplicația mobilă este atât de avansată, încât funcționează 24 de ore fără ca tu să simți că este deschisă.

Folosind aplicația, tu vei “MINA” după criptomoneda PI. La momentul scrierii acestui articol, se câștigă între 0.20 și 0.40 PI/oră. Dar atenție, poți câștiga mai mult (cu 25% mai mult) dacă la momentul înscrierii notezi la codul de invitație: DanielitoGeo si urmeaza urmează acest linkhttps://minepi.com/DanielitoGeo

Revenind la diferențele față de competitori, de exemplu pentru a MINA după BITCOIN trebuie sa faci o investiție de cel puțin 5000$ (pentru echipamente, factura pentru electricitate se va dubla, etc), pe când PI este gratuit momentan, dar invitațiile și minările vor fi oprite la un moment dat, iar cei care au reușit să facă PI-uri, vor rămâne cu ele, urmând să fie vândute peste câțiva ani pe bani, și nu orice sume.

De ce aș alege să minez pentru criptomoneda PI?

Bună întrebare, la care răspunsul este destul de complex… să zicem. Este drept că în centrul atenției este BitCoin, care unul valorează între 15 000$ și 20 000$. Dar cum a ajuns să valoreze atât? Ei bine, când BitCoin era la început de drum, nimeni nu cumpăra sau avea încredere.. Acum, valorând peste 15 000$, toți regretă decizia de a nu investi.

La fel și cu criptomoneda PI.. Mulți sunt sceptici deoarece celelalte criptomonede nu au succesul lui Bitcoin, dar PI este revoluționară și singura monedă digitală care are o aplicație mobilă funcțională 100%.

Mai mult de atât, nu consumă bateria și restul resurselor din telefon… este practic insesizabilă. Este cea mai bine cotată criptomonedă la început de drum, chiar mai bine cotată decât BitCoin cu aceeaști vechime.

Un utilizator ne-a invitat: Vă trimit 1π! Pi este o nouă monedă digitală dezvoltată de către profesori ai Univerității Stanford, cu peste 21 milioane de membri din toată lumea. Pentru a-ți revendica Pi-ul, urmează acest link https://minepi.com/DanielitoGeo și folosește username-ul meu (DanielitoGeo) drept codul tău de invitație.

Atenție: La crearea contului folosește numele tău real, deoarece în momentul în care vei dori să convertești PI în bani reali, se va putea face numai cu dovada unui buletin (așa funcționează și BitCoin).

Pi Network: predicţia preţului monedei Pi pentru 2021-2025

Ca în cazul altor monede digitale la lansare, valoarea cryptomonedei Pi probabil va începe la un nivel relativ mic împotriva dolarului American şi va creşte odată ce utilizarea acesteia va creşte. Ce sugerează unele prognoze de preţ?

La momentul scrierii acestui articol, 18 Martie, predicţia Digitalcoinprice.com pentru Pi Network pentru 2021-2025 a spus că preţul monedei va creşte de la o medie de 0.0107 împotriva dolarului American în 2021 la $0.0127 în 2022, şi $0.0212 în 2025. Pe termen lung, aceştia au prezis că preţul Pi va avea o medie de $0.0319 în 2018.

Primesti 1π! Pi este o nouă monedă digitală dezvoltată de către profesori ai Univerității Stanford, cu peste 21 milioane de membri din toată lumea. Pentru a-ți revendica Pi-ul, urmează acest link https://minepi.com/DanielitoGeo și folosește username-ul meu (DanielitoGeo) drept codul tău de invitație.

Sursa: Capital.com