Ce se întâmplă când un bărbat îmbrățișează o femeie așa. Foarte interesant

O imbrătisare intimă dintre un bărbat și o femeie l-a inspirat pe scriitorul David Tumarinson să scrie acest text emoționant: „Când un bărbat se apropie încet, din spate, și imbrătisează o femeie, închide un cerc. Cercul ei și cercul lui.

Un cerc de sensibilitate, de căldură și protecție. Plasează astfel, femeia în mijlocul cercului său. În mod neintenționat, plasează femeia în centrul universului său. O imbrătisare în care cei doi nu-și spun nimic. Ea simte energia caldă ce vine de la mâinile

lui liniștite și fierbinți. Când un bărbat imbrătisează o femeie, ea simte că îi cresc aripi și că poate zbură. Se creează un cerc de iubire, calm și confortabil. Tăcerea și sensibilitatea o fac pe ea să se topească asemenea unui cub de zahăr într-o cească de ceai.

Cine e ea acum? Cine e cea care se bucură de cercul ăsta plin de iubire? E femeie sau e doar o fetită? Oare este iubită sau iubește? Oare o pătură a tăcerii îi acoperă umerii și îi ascunde gândurile? Sau poate nimic nu este ascuns în acest cerc? Pană la urmă, el o ține în brațe și o protejează de lumea singură și rece. În brațele lui, totul e cald și confortabil.

Aceste brațe o protejează și îi asigură liniștea. E tot ce caută, asteaptă și speră, în necunostintă o femeie. Imbrătisează-ți iubită soție mai des.

Locul ei e în centrul cercului tău și nu alte femei. Prețuiește-o arătandu-i cât de senzuală și tandră este dragostea ta pentru ea. Iubește-o și atât. „Dumnezeu a creat-o pe Eva cu un scop și chiar mai mult de atât, El a luat-o din coastă lui Adam. Dar știți de ce a luat-o din coastă? Pentru că dacă o luă din cap, toată viață se suia în capul bărbatului, sau dacă o luă dintr-o bucățica din picior toată viață, bărbatul, o călca în picioare. Dar Dumnezeu a luat-o din coastă. Că să fie îmbrățișată, iubită și apreciată.

Bărbaților, care citiți aceste puține rânduri, chiar acum lăsați totul deoparte și luați-va a soția în brațe! Doamne îți mulțumim pentru femeie!