Ce salariu primeste in 2020 un agent de la rutiera cu tot cu bonusuri si sporuri

Daca aveai impresia ca politistii de la rutiera castiga extrem de mult, o sa iti raspundem ca te inselai amarnic, pentru ca salariile acestora sunt foarte mici, chiar si dupa 15 ani de activitate.

Am aflat ce salariu are un agent de la Brigada Rutiera cu tot cu bonusuri si sporuri. Iata cat castiga un politist si ce trebuie sa stii daca si tu vrei sa obtii un astfel de post.

Ce salariu are un politist de la rutiera cu 15 ani vechime?

Ei bine, multi dintre voi ar spune ca dupa 15 ani vechime, un agent de la Politia Rutiera castiga extrem de mult. Nu este adevarat si chiar putem spune ca aceasta meserie nu este chiar banoasa, avand in vedere pericolele la care agentii sunt expusi.

Am stat de vorba cu un agent de la Politia Rutiera, al carui nume nu il vom face public, iar acesta ne-a lamurit exact cat castiga si ce sporuri are, dupa 15 ani de munca. Iata ce am aflat.

Salariul total al unui agent de la Brigada Rutiera cu 15 ani vechime este de 4.000 de lei net. In aceasta suma este inclusa norma de echipament (268 lei), norma de hrana (1.054 lei), conditii grele si toxicitate (268 lei) si sporul risc si solicitare neuropsihica (282 lei).

Raportand la riscurile meseriei, putem spune ca agentii de la Politia Rutiera nu castiga foarte mult, asa ca data viitoare cand sunteti trasi pe dreapt incercati sa intelegeti ca acestia nu va vor raul, doar isi fac datoria.

E o meserie destul de riscanta dar ne bucuram ca isi fac treaba bine.