Bărbatul grav Covid-19 își revine și medicii recunosc miracolul: „A fost un miracol”

Un bărbat aflat la un pas de moarte de la Covid-19, el s-a recuperat împotriva oricărui verdic medical,  uimind până și personalul medical. „A fost un miracol”, au declarat medicii .

Jeff Fusco a avut o recuperare miraculoasă când a supraviețuit unuia dintre cele mai grave cazuri de Covid-19 văzute vreodată la Cleveland Clinic din Ohio, Statele Unite, scrie Cristiano Acountecer.

La un moment dat, medicii au spus că mai are de trăit mai puțin de două ore.

„Cred că putem spune asta cu mare siguranță. Era o persoană care era foarte bolnavă” , a spus medicul Anthony Hayek de la Cleveland Clinic.

„Este un miracol”, a adăugat dr. Elise Kwizera. „Văzând că a luptat și a câștigat, a fost absolut incredibil de adevărat”.

Acum Fusco nu numai că spune că a trăit un miracol medical datorită ajutorului doctorilor, dar a avut și o experiență care a fost la un pas de moarte care l-a adus față în față cu Dumnezeu dar și cu o entitate malefică.

„Nu am cerut asta, nu m-am dus să caut”, a spus Fusco. – Tocmai mi s-a întâmplat și am trăit pe propria piele.

Fusco a contractat virusul aproape de începutul pandemiei în primăvara anului trecut, când medicii nu știau prea multe despre noul virus. A avut febră de peste 40 de grade timp de cel puțin două săptămâni și a trebuit să fie intubat de un ventilator timp de aproape trei săptămâni.

„M-am simțit rece, rinichii mi-au cedat, inima mi-a încetinit și a intrat în aritmie, ficatul meu, toate funcțiile s-au oprit”, a spus Fusco.

Atunci a avut loc prima întâlnire supranaturală a lui Fusco, dar nu va fi ultima. „… toată lumea mi-a salvat viața. Dar ceea ce mi-a salvat cu adevărat viața a fost un miracol „.

Credința sa și supraviețuirea incredibilă i-au schimbat nu numai viața, ci și viața a oricui îi aude mărturia. Speră ca oamenii care îi aud povestea să se simtă inspirați și să știe că sunt iubiți de Dumnezeu.

„Nu-mi pasă de mâine, nu-mi pasă de lucrurile mărunte, nu chiar. Orice s-ar întâmpla, atâta timp cât sunt credincios, sunt bine” , a spus Fusco.

După ce a petrecut aproape opt săptămâni în diferite spitale și aproape patru săptămâni pe un ventilator, Jeff a dorit să ajungă acasă pentru că familia lui l-a văzut după atâta timp, dar au rămas fără cuvinte când l-au văzut.

„Nu pot vorbi, permiteți-mi să spun”, a spus Joe Fusco, tatăl lui Jeff. „Este foarte dificil, dar sunt emoționat. Sunt foarte emoționat… A fost un coridor lung și mulțumesc lui Dumnezeu că este aici în viață. A fost într-adevăr un miracol. Mulțumesc tuturor medicilor, asistenților medicali și tuturor.”

Miracole se pot întâmpla trebuie să lupți și crezi ca Dumnezeu există și EL nu îngăduie nimic peste puterile tale! Să împărtășim această minunată poveste și cu cei dragi!

Doamne ajuta!