Asistenta medicală care a leşinat în Statele Unite la puţin timp după ce a primit vaccinul antiCOVID ridică foarte multe semne de întrebare şi provoacă scepticism

Adevăratul motiv pentru care asistenta medicală a lesinat din cauza vaccinului antiCOVID. Mai mult decât atât au apărut informații potrivit cărora asistenta ar fi murit, la doar zece ore de la vaccinare, asta după ce s-ar fi confruntat cu mai multe complicații, scrie RomaniaTV

Adevăratul motiv pentru care asistenta medicală a lesinat din cauza vaccinului antiCOVID. Apropiaţii susţin că fata a murit

După vaccinare, femeia a dispărut complet și este de negăsit, lucru ce adâncește tot mai mult ipoteza morții sale.

Potrivit unei postări care a apărut pe Facebook, presa și televiziunea din SUA încearcă să mușamalizeze ceea ce s-a întâmplat.

La scurt timp după vaccinare, în cadrul unui interviu, aceasta a dus mâna pe cap, după care s-a prăbușit sub privirile tuturor. În spațiul public au apărut informații potrivit cărora femeia ar fi încercat să explice cauza leșinului: frica ei de ace, însă scenariul dramatic are o rădăcină mult mai puternică și mai adâncă.

„A LEȘINAT DUPĂ CE A PRIMIT VACCINUL !
Asistenta se prăbușește în timpul unui interviu în direct la WRCB 3 TV , la scurt timp după ce a primit vaccinul covid-19, în spitalul CHI Memorial Hospital – Chattanooga, Tennessee, USA. Promova vaccinarea și dorea să fie o asistentă medicală „sexi” .

”Eu și personalul meu suntem încântați să vă vaccinăm” – spunea sora medicală în timpul interviului.
Starea ei reală nu se cunoaște deși ulterior canalul tv „WRCB 3” a venit cu o declarație că și-a revenit după câteva minute, adăugând că ea de obicei își pierde cunoștința. Adică, ca de obicei, victima e de vină.
Ăștia chiar ne-au luat de proști ! Păi eu sunt sigur că și-au luat toate măsurile de precauție, i-au făcut analize anterior și s-au asigurat că e în cea mai bună stare de sănătate.
Nici un cadru medical, nu știe și nu poate garanta pentru conținutul și siguranța vaccinurilor.
Nimeni nu poate garanta faptul că toate dozele de vaccin din același produs, chiar dacă sunt etichetate identic, au același conținut. Pe mâna cui ne lăsăm viața ?!

Vedeți aici cum încearcă mass-media aservită să dezmintă acest fapt, dezmint moartea asistentei. Bun, poate nu a murit, de fapt nici nu a fost vorba de asta, dar asta nu înseamnă că dacă nu a murit și doar a leșinat, lucrurile sunt ok.

Să urmărim dacă această asistentă mai apare public, dacă nu cumva chiar a murit, că altfel de unde să vină cu o astfel de dezmințire, vorba aia, ”cine se scuză, se acuză !”.

Sursa: RomaniaTV