Asistentă de 41 de ani s-a stins la două zile după ce a primit vaccinul Pfizer anti-Covid

O asistentă de 41 de ani, mamă a doi copii,  a murit subiz după vaccinare. Ea lucra la secția de pediatrie a unui spital din Porto. şi nu a avut efecte secundare adverse după ce a fost vaccinată, anunță Daily Mail.

Sonia Acevedo, o asistentă în vârstă de 41 de ani, a murit acasă, în ziua de Anul Nou, la 48 de ore după ce a primit injecția. Se așteaptă efectuarea unei autopsii astăzi sau cel târziu miercuri.

Era mamă a doi copii și lucra ca asistentă la secția de pediatrie a Institutului Portughez de Oncologie din Porto. După ce a fost vaccinată nu a suferit efecte secundare adverse. „A făcut vaccinul anti-Covid-19, dar nu a avut niciun simptom. Nu știu ce s-a întâmplat. Vreau doar răspunsuri. Vreau să știu ce a provocat moartea fiicei mele”, a spus tatăl ei.

Institutul Portughez de Oncologie a declarat într-un comunicat: „În ceea ce privește moartea subită a unui asistent operațional din cadrul Institutului Portughez de Oncologie din Porto, pe 1 ianuarie 2021, Consiliul de Administrație confirmă evenimentul și își exprimă regretul sincer față de familie și de prieteni, cu asigurarea că această pierdere se resimte și aici.”

În comunicat se mai spune: „Pentru explicarea cauzei decesului se vor urma procedurile obișnuite în aceste circumstanțe”.

Acevedo a lucrat la Institutul Portughez de Oncologie din Porto, o instituție de referință la nivel internațional în tratamentul și cercetarea cancerului, timp de peste 10 ani, scrie RomaniaTV.